Olcsó munkaruha az online munkaruházati boltból

Az “olcsó” szónak többféle értelmezése is lehet, amelyek akár ellentétes megítélésűek is lehetnek. Egyrészt sokfelől azt sugározzák felénk, hogy ami olcsó, az rossz is, de legalább gyanakodjunk az alacsonyabb ár miatt. (Megjegyzendő, hogy a nagyobb ár miatt is érdemes gyanakodni, hiszen lehet éppen most akarnak lehúzni.) Akinek pedig csak az olcsóra telik, mintha negatív fényben tűnne fel. Másrészt aki tehetősebb és pl. olcsón tudott nyaralni, pozitív megvilágításba kerül. Vajon a munkaruházat vagy egy munkaruházati bolt esetén ez hogyan van?

 

Az olcsó munkaruházati bolt

A munkaruházati boltunk a nevében és áraiban olcsó, de a termékeket és a megjelenés módját tekintve nem! 

A munkaruhák, munkavédelmi lábbelik árszabásánál igyekszünk az olcsónak azt a jelentését teljesíteni, amely a kedvező árra vonatkozik, és amit az tesz lehetővé, hogy megtakarítjuk egy fizikai bolt fenntartásának és üzemeltetésének költségeit.

Ezt a megtakarítást pedig megosztjuk Veled is, így mindenki jól jár!

 

Online munkaruházati bolt válogatott, minőségi termékekkel

Tudjuk, hogy lehet olcsóbban munkaruhát, munkavédelmi kesztyűt és mindenféle egyéb felszerelést venni a vásárban, utcai árustól stb. Ezek minőségüket tekintve sokszor kihívásokkal küszködnek és korántsem bírnak annyit, mint az általunk kínált olcsó, de minőségi munkavédelmi eszközök.

Az olcsomunkaruha.hu munkaruházati boltba csak a legnagyobb, sok évtizedes múlttal és tapasztalatokkal rendelkező legnagyobb gyártók (Cerva, CXS, Coverguard, Rock, Gildan, Portwest) termékei szerepelnek. Ezek is szűrve, ráadásul két oldalról is: 

  1. az igazán drága és sokszor rendkívül speciális termékeket nem tesszük fel. Persze, ha valakinek extra vegyvédelmi öltözet, teljes álarcok, tűzálló csizmák stb. kellenek, akkor írjon egy emailt és megrendeljük.
  2. az említett gyártóknál is vannak jól és kevésbé jól sikerült termékek, valamint alsó kategóriás termékek. Csak olyan eszközöket teszünk fel ebbe az online munkaruha boltba, amelyek esetén biztosan tudjuk, hogy teljesítik a vállalt tulajdonságokat.